Principiile Agile și mentalitatea inovatoare: Cheia către o cultură bancară performantă

26 Aprilie 2024

 

 

Pe 26 aprilie 2024, ABM, în parteneriat cu Casa de Formare din Luxemburg, a organizat un seminar online cu tema „The Agile Principles and Mindset", destinat angajaților din sectorul bancar moldovenesc.

 

Metodologia Agile este o modalitate excelentă de a gestiona proiectele complexe și de a obține rezultate mai bune Implementarea principiilor Agile este esențială pentru ca instituțiile financiare să rămână competitive în era digitală și să ofere o experiență excelentă clienților. Adoptarea unei mentalități Agile stimulează inovația, colaborarea și cultura de învățare continuă în interiorul organizațiilor bancare.

 

Seminarul a fost susținut de către Dl. Nick Frank, un expert cu peste 30 de ani de experiență internațională în conducerea companiilor de top. Dl. Frank a prezentat metodologia Agile, o abordare modernă de gestionare a proiectelor care pune accent pe colaborarea constantă, adaptabilitatea și îmbunătățirea continuă.

 

Participanții la seminar au aflat despre beneficiile implementării metodologiei Agile în cadrul băncilor lor, cum ar fi creșterea productivității, îmbunătățirea satisfacției clienților și reducerea riscurilor. De asemenea, au dobândit cunoștințe practice despre instrumentele și tehnicile Agile, pe care le pot aplica în proiectele lor zilnice.

 

Suntem convinși că participanții vor transforma cunoștințele dobândite în abilități concrete, generând o creștere a performanței individuale și contribuind la progresul băncilor unde își desfășoară activitatea.

 

 

 

 

 

Alte articole

Cu pași hotărâți, Moldova se îndreaptă către un viitor fără numerar!

Astăzi am dat start campaniei de comunicare #FărăCash, inițiativă care are obiectivul să informeze moldovenii despre beneficiile plăților fără numerar și să-i încurajeze să adopte cu încredere această modalitate de plată, care este mai rapidă, mai eficientă și poate avea un impact pozitiv în dezvoltarea economiei țării noastre.


25 Apr 2024

Asociatia Bancilor din Moldova a participat astazi la evenimentul de lansare a proiectului „Consolidarea cadrului de protecție a consumatorilor în Republica Moldova”.

ABM salută lansarea proiectului de consolidare a protecției consumatorilor în Republica Moldova, înțelegând importanța acestei inițiative pentru o concurență sănătoasă și o economie funcțională


30 Apr 2024