Cu pași hotărâți, Moldova se îndreaptă către un viitor fără numerar!

25 Aprilie 2024

Cu pași hotărâți, Moldova se îndreaptă către un viitor fără numerar!

 Astăzi am dat start campaniei de comunicare #FărăCash, inițiativă care are obiectivul să informeze moldovenii despre beneficiile plăților fără numerar și să-i încurajeze să adopte cu încredere această modalitate de plată, care este mai rapidă, mai eficientă și poate avea un impact pozitiv în dezvoltarea economiei țării noastre.

***

Campania #FărăCash este organizată de Asociația Băncilor din Moldova (ABM) în parteneriat cu Visa și cu sprijinul Proiectului Tehnologiile Viitorului în Moldova, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie. Scopul campaniei este de a promova utilizarea plăților digitale ca metodă de plată principală și de a încuraja adoptarea acestora în activitățile zilnice ale moldovenilor.

Alte articole

Identificarea rețelelor de evaziune a sancțiunilor și a controalelor la export

Asociația Băncilor din Moldova a participat la seminarul asociat controalelor la export și a riscurilor conexe sancțiunilor. Agenda evenimentului a adunat participanți din diferite domenii, inclusiv specializați în operațiuni de export, logistică, AML și conformitate.


19 Apr 2024

Principiile Agile și mentalitatea inovatoare: Cheia către o cultură bancară performantă

Pe 26 aprilie 2024, ABM, în parteneriat cu Casa de Formare din Luxemburg, a organizat un seminar online cu tema "The Agile Principles and Mindset", destinat angajaților din sectorul bancar moldovenesc.


26 Apr 2024