Noutăți

30 Aprilie 2024

Asociatia Bancilor din Moldova a participat astazi la evenimentul de lansare a proiectului „Consolidarea cadrului de protecție a consumatorilor în Republica Moldova”.

ABM salută lansarea proiectului de consolidare a protecției consumatorilor în Republica Moldova, înțelegând importanța acestei inițiative pentru o concurență sănătoasă și o economie funcțională

Citește mai mult#

26 Aprilie 2024

Principiile Agile și mentalitatea inovatoare: Cheia către o cultură bancară performantă

Pe 26 aprilie 2024, ABM, în parteneriat cu Casa de Formare din Luxemburg, a organizat un seminar online cu tema "The Agile Principles and Mindset", destinat angajaților din sectorul bancar moldovenesc.

Citește mai mult#

25 Aprilie 2024

Cu pași hotărâți, Moldova se îndreaptă către un viitor fără numerar!

Astăzi am dat start campaniei de comunicare #FărăCash, inițiativă care are obiectivul să informeze moldovenii despre beneficiile plăților fără numerar și să-i încurajeze să adopte cu încredere această modalitate de plată, care este mai rapidă, mai eficientă și poate avea un impact pozitiv în dezvoltarea economiei țării noastre.

Citește mai mult#

19 Aprilie 2024

Identificarea rețelelor de evaziune a sancțiunilor și a controalelor la export

Asociația Băncilor din Moldova a participat la seminarul asociat controalelor la export și a riscurilor conexe sancțiunilor. Agenda evenimentului a adunat participanți din diferite domenii, inclusiv specializați în operațiuni de export, logistică, AML și conformitate.

Citește mai mult#

07 Aprilie 2024

Angajații din sectorul bancar din Moldova își dezvoltă abilitățile de Design Thinking

Asociația Băncilor din Moldova (ABM) și Institutul Bancar Român (IBR) au organizat cu succes un seminar cu tema "Design Thinking pentru instituții financiare", care a avut loc pe 4-5 Aprilie 2024. Seminarul a reunit 28 de participanți, printre care manageri de produs, manageri de vânzări, manageri de dezvoltare a afacerii și manageri de marketing din sectorul financiar-bancar din Moldova.

Citește mai mult#
1 2 3 4 5 6 7 8 ... 28 29