Asociatia Bancilor din Moldova a participat astazi la evenimentul de lansare a proiectului „Consolidarea cadrului de protecție a consumatorilor în Republica Moldova”.

30 Aprilie 2024

 

ABM salută lansarea proiectului de consolidare a protecției consumatorilor în Republica Moldova, înțelegând importanța acestei inițiative pentru o concurență sănătoasă și o economie funcțională.

 

Obiectivele proiectului sunt clar definite: sporirea capacităților guvernului și autorităților pentru aplicarea legii și creșterea cunoștințelor consumatorilor despre drepturile lor. Ne implicăm activ în acest demers, conștienți că protejarea intereselor consumatorilor este esențială pentru o piață financiară transparentă și echitabilă. Vom colabora cu echipa de implementare a Proiectului și alte organizații, contribuind la consolidarea protecției consumatorilor în Republica Moldova.

 

 

Alte articole

Principiile Agile și mentalitatea inovatoare: Cheia către o cultură bancară performantă

Pe 26 aprilie 2024, ABM, în parteneriat cu Casa de Formare din Luxemburg, a organizat un seminar online cu tema "The Agile Principles and Mindset", destinat angajaților din sectorul bancar moldovenesc.


26 Apr 2024

Întrevederea Președintelui ABM, Dl Nicolae DORIN cu reprezentanții Misiunii FMI în Republica Moldova

La 21 mai 2015, Președintele ABM, Dl Nicolae DORIN a avut o întrevedere cu reprezentanții Misiunii de asistență tehnică a Fondului Monetar Internațional, care se află în vizită la Chișinău în perioada 18-28 mai, la invitația Ministerului Finanțelor al Republicii Moldova.


21 Mai 2015