26 Octombrie 2018

În perioada 25 – 26 octombrie 2018, Asociația Băncilor din Moldova, în parteneriat cu Casa de Formare din Luxemburg a organizat seminarul de instruire cu tema „Funcția de conformitate ca parte a unei guvernanțe corporative eficiente: prezentare generală, principii-cheie și implementare practică”, dedicat membrilor Consiliilor de Administrație ale băncilor, membrilor organelor executive, șefilor departamentelor de conformitate, legalitate, consilierilor membrilor organelor executive, care a întrunit 24 de participanți.

Obiectivul principal al seminarului a fost de a transmite către participanți importanța funcției de conformitate în crearea unui model de guvernanță corporativă eficientă în cadrul unei bănci, ceea ce în mare măsură depinde de executiv și Consiliul de Administrație, de a înțelege principiile cheie ale unei guvernanțe eficiente. Seminarul a fost unul interactiv, fiind îmbinate cu succes teoria și practica.

Seminarul a fost înalt apreciat de către participanții la seminar și a răspuns întrutotul așteptărilor acestora. La finele seminarului participanții la seminar au împărtășit impresiile lor despre cunoștințele pe care le-au acumulat, menționînd, că seminarul a fost unul foarte interesant, consistent, bine structurat și util, iar cunoștințele primite vor fi aplicate cu succes în practica de zi cu zi.

În perioada 19-21 septembrie 2018 Asociația Băncilor din Moldova, în parteneriat cu Casa de Formare din Luxemburg, a organizat seminarul de instruire cu tema „Măsurarea și gestionarea riscului de credit/ riscului de contrapartidă în domeniul bancar - scoring-ul de credit”.

21 Sep 2018

Pe 5 noiembrie 2018, Asociația Băncilor din Moldova, în parteneriat cu Institutul Bancar Român a organizat seminarul de instruire cu tema „Spălarea banilor în mediul online”.

06 Noi 2018