Întrevederea Președintelui ABM cu Misiunea FMI în Republica Moldova

03 Decembrie 2012

La 17 ianuarie 2014, Președintele ABM, Dl Leonid TALMACI a avut o întrevedere cu Dl Max ALIER, șeful Misiunii FMI în Republica Moldova.

La întrevedere au participat de asemenea și Dna Armine KHACHATRYAN, Reprezentantul Permanent al FMI in RM și dl Aasim M. HUSAIN , Vice-director al Departamentului European al FMI.

În cadrul întrevederii s-a discutat referitor la stabilitatea sectorului bancar, alocarea creditelor bancare, creditele neperformante, suficiența capitalului, precum și alte subiecte importante pentru comunitatea bancară.

Alte articole

Întrevedrea Președintelui ABM, Dlui Leonid TALMACI, cu reprezentanți ai FMI și Băncii Mondiale

În perioada 20 – 25 februarie 2014, Președintele ABM, Domnul Leonid TALMACI, a avut o serie de întrevederi cu reprezentanți ai FMI,


03 Mai 2012

Întrevederea Dlui Leonid TALMACI, Președintele ABM cu dna Uzma Khalil, specialist superior sector financiar la Biroul Bancii Mondiale.

Dl Leonid TALMACI, Președintele ABM a avut o întrevedere cu dna Uzma Khalil, specialist superior sector financiar la Biroul Bancii Mondiale, care se află în vizită în Republica Moldova în perioada 5-13 decembrie 2013.


03 Iun 2012