Întrevederea Dlui Leonid TALMACI, Președintele ABM cu dna Uzma Khalil, specialist superior sector financiar la Biroul Bancii Mondiale.

03 Iunie 2012

  Dl Leonid TALMACI, Președintele ABM a avut o întrevedere cu dna Uzma Khalil, specialist superior sector financiar la Biroul Bancii Mondiale, care se află în vizită în Republica Moldova în perioada 5-13 decembrie 2013. 

La întrevedere au mai participat Dl John Pollner, specialist superior sector financiar și Dl Ghenadie Cotelnic, consultant sector financiar si privat. 

Subiectul discuției s-a referit la noul proiect care urmează a fi realizat de către Banca Mondială în parteneriar cu Ministerul Economiei. Proiectul va avea o componenta de acces la finantare care va include o linie de credit. Consultanții au fost interesați de părearea Asociației Băncilor din Moldova cu privire la dezvoltarea aceastei componenta. De asemenea discuțiile s-au referit și la modalități de facilitare a partajării riscurilor.

Alte articole

Întrevederea Președintelui ABM cu Misiunea FMI în Republica Moldova

La 17 ianuarie 2014, Președintele ABM, Dl Leonid TALMACI a avut o întrevedere cu Dl Max ALIER, șeful Misiunii FMI în Republica Moldova.


03 Dec 2012

Întrevederea Președintelui ABM cu Misiunea FMI în Republica Moldova

La 24 septembrie 2013, Președintele ABM, Dl Leonid TALMACI a avut o întrevedere cu Dl Max ALIER, șeful al Misiunii FMI în Republica Moldova.


30 Noi 2012