Conferința internațională ”Frauda nu are frontiere. Programe, metode şi tehnologii antifraudă” la a II-a ediție.

25 Noiembrie 2013

Astăzi, 25 noiembrie 2013, şi-a desfăşurat lucrările cea de-a doua ediţie a conferinţei ”Frauda nu are frontiere. Programe, metode şi tehnologii antifraudă”, organizată de către Banca Naţională a Moldovei şi Asociaţia Băncilor din Moldova. 
 

La conferință au participat reprezentanți ai Asociaţiei Române a Băncilor, Asociaţiei Investigatorilor de fraudă din România, Companiei de consultanţă şi audit KPMG şi Companiei de audit Deloitte – oficiile din România, ai Companiei specializate în producţie software Crystal System SRL din România, precum şi reprezentanți ai băncilor licenţiate, Centrului Naţional Anticorupţie şi Centrului pentru Combaterea Crimelor Informatice al Ministerului Afacerilor Interne din Republica Moldova. 
 

În prezentările lor participanții la conferință s-au referit la managementul prevenirii fraudei, metode de prevenire a riscului de fraudă în sistemul bancar, inclusiv în activitatea de creditare, la tehnologiile de administrare a riscului de fraudă și alte subiecte relevante. 
 

http://bnm.md/md/con%20antifrauda%202

Alte articole

Întrevederea Președintelui ABM, Dlui Leonid TALMACI cu Șeful Misiunii Organizației Internaționale pentru Migrație, Dl Antonio POLOSA

Pe 03.04.2013, Președintele ABM, Dl Leonid TALMACI a avut o întrevederea cu Șeful Misiunii Organizației Internaționale pentru Migrație, Dl Antonio POLOSA.


03 Apr 2014

Întrunire la Banca Națională a Moldovei cu participarea conducerii Asociației Băncilor din Moldova și a conducerii Băncii Naționale a Moldovei.

Pe 23.08.2013 a avut loc o întrunire la Banca Națională a Moldovei cu participarea conducerii Asociației Băncilor din Moldova și a conducerii Băncii Naționale a Moldovei.


23 Aug 2013