Comunicat informativ al Asociației Băncilor din Moldova

20 Aprilie 2018

În perioada 19-20 aprilie 2018 Asociația Băncilor din Moldova, în parteneriat cu Institutul Bancar Român, a organizat seminarul de instruire cu tema „Leadership-ul şi succesul managerial”.

 

Participanții la seminar au aprofundat din perspectivă practică următoarele subiecte: Principalele comportamente care duc la comunicare eficientă; Dezvoltarea abilității de negociere interpersonală – sisteme de convingere; Funcțiile managementului - planificare și organizare; Care sunt cele mai bune metode de a face față situațiilor de stres; Principalele competenţe şi calităţi ale unui leader; Diferenţele şi asemănările dintre management şi leadership; Cum poate fi amplificat efectul charismatic în formarea şi conducerea echipelor; Influența inteligenței emoționale în leadership.

 

La seminar au participat 25 de angajați din cadrul băncilor licențiate - manageri, directori de sucursale, directori regionali, şefi de secții și departamente, manageri de produs.

 

Seminarul a fost moderat de un consultant în domeniul bancar, care este Manager Dezvoltare Departament Vânzări Directe în cadrul uneia dintre băncile importante din România, parte a unui puternic grup financiar european; are o experienţă vastă în training şi formare profesională, a coordonat o serie de proiecte „Train The Trainers” şi a partcipat activ în dezvoltarea platformelor de cursuri interne cu teme dintre cele mai diverse: comunicare, negociere, management, coaching, leadership, dezvoltare personală, vânzări directe, produse financiar-bancare, etc. Deţine o diplomă de master în comunicare, este trainer autorizat şi de peste 15 ani livrează cu succes cursuri pe tematicile: Leadership, Coaching, MLP, Sisteme de convingere, Inteligenţă emoţională, Time management, Charismă, Motivare şi Comportament seductiv.

 

Suntem convinși, că participanții la seminar vor putea valorifica în activitatea lor managerială cunostințele asimilate în cadrul seminarului, pentru a deveni lideri ai unor echipe performante și motivate.

 

 

 

Alte articole

Comunicat informativ al Asociației Băncilor din Moldova

Asociația Băncilor din Moldova continuă seria seminarelor oferite angajaților din sectorul bancar din Republica Moldova. Cu suportul Institutului Bancar Român, în perioada 22-23 martie 2018, a fost organizat seminarul de instruire cu tema "Restructurarea creditelor bancare pentru companii - o necesitate pentru revitalizarea activitatii economice".


23 Mar 2018

Comunicat informativ al Asociației Băncilor din Moldova

În perioada 23-26 aprilie 2018 Asociația Băncilor din Moldova, în parteneriat cu Casa de Formare din Luxemburg, a organizat seminarul de instruire cu tema „Conformitate – nivel de bază”.


26 Apr 2018