Comunicat informativ al Asociației Băncilor din Moldova

23 Martie 2018

Asociația Băncilor din Moldova continuă seria seminarelor oferite angajaților din sectorul bancar din Republica Moldova. Cu suportul Institutului Bancar Român, în perioada 22-23 martie 2018, a fost organizat seminarul de instruire cu tema "Restructurarea creditelor bancare pentru companii - o necesitate pentru revitalizarea activitatii economice".

 

Obiectivul principal al seminarului a fost de a oferi participanților cunoștințe detaliate și abilități pentru a putea să îmbine analiza economico-financiară cu poziționarea strategică în procesul de restructurare a creditelor acordate companiilor aflate în dificultate, în direcția identificării unor soluții atât echitabile pentru părțile implicate, cât și fezabile pe termen lung.

 

La seminar au participat 22 de angajați din cadrul băncilor licențiate - specialiști în activitatea de restructurare şi /sau recuperare credite neperformante, manageri de relaţie cu clienţii aflați în dificultate, analiști de credit și de risc, ș.a.

 

În calitate de moderator al seminarului a fost un consultant în domeniul bancar cu o experiență de peste 15 ani, cu focus pe creditarea companiilor, care a gestionat portofolii semnificative de credite neperformante, este Expert în Managementul Creditelor acordate Companiilor în Dificultate, formator autorizat și International NLP Practitioner (Classic Code), având multiple certificări profesionale (Global Financial Compliance, Project Management, 6 Sigma – Green Belt).

 

Participanții la seminar au apreciat la maxim nivelul de organizare a seminarului și consideră foarte necesare și aplicabile cunoștințele/informațiile acumulate.

 

 

Alte articole

Comunicat informativ al Asociației Băncilor din Moldova

Pe parcursul zilei de 23 februarie 2018 Asociația Băncilor din Moldova, în parteneriat cu Institutul Bancar Român, a organizat seminarul de instruire cu tema „Abordari practice in managementul riscului operational”.


26 Feb 2018

Comunicat informativ al Asociației Băncilor din Moldova

În perioada 19-20 aprilie 2018 Asociația Băncilor din Moldova, în parteneriat cu Institutul Bancar Român, a organizat seminarul de instruire cu tema „Leadership-ul şi succesul managerial”.


20 Apr 2018