Seminar despre aplicarea Microsoft Excel în sectorul financiar-bancar

11 Octombrie 2023

 

 

În perioada 9-10 septembrie 2023 Asociația Băncilor din Moldova, în parteneriat cu Institutul Bancar Român, a organizat seminarul de instruire cu tema „MS EXCEL pentru sectorul financiar-bancar / Nivel mediu – avansat”.

 

MS Excel este una dintre aplicaţiile cele mai utilizate în mediul de afaceri, datorită facilităţilor pe care le oferă pentru gestionarea şi analiza datelor, modul prietenos şi intuitiv de operare. IBR a oferit un curs interactiv, cu modele şi studii de caz aplicabile în activitatea curentă a unei organizaţii. Participanţii au putut însuşi tehnicile avansate de lucru cu formule, funcţii, baze de date, tabele pivot, analiza datelor şi utilizarea facilităţilor de colaborare oferite de mediul Excel.

 

La seminar au participat 31 de reprezentanți ai băncilor licențiate din Moldova - specialiști în produse bancare și vânzări, trezorerie, management al riscului, analitică, etc, care doresc să folosească produsul Excel la un nivel profesional şi complex, atât la nivel managerial, cât si de execuţie.

 

Seminarul a fost moderat de Dna Luciana Bercean – formator autorizat, cu o experiență de peste 10 ani în livrarea de cursuri în domeniul IT, specializată în programele din suita Microsoft Office: Word, Excel, Access, PowerPoint și Outlook. Deține importante certificări în domeniu: Microsoft Certified Trainer (MCT), Microsoft Office Specialist Expert Excel 2016, expert ECDL

 

Avem convingerea, că informațiile și cunoștințele, acumulate de către participanți în cadrul seminarului, vor fi de real folos în activitatea lor profesională.

 

 

 

 

Alte articole

Instruire în domeniul Guvernanței corporative a instituției financiare

În perioada 25-27 septembrie 2023 Asociația Băncilor din Moldova, în parteneriat cu Casa de Formare din Luxemburg, a organizat seminarul de instruire cu tema „Guvernanța Corporativă a instituției financiare”.


29 Sep 2023

Asociația Băncilor din Moldova împreună cu experții Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare și alte părți interesate este în proces de identificare a unor soluții și modele de digitalizare a procesului de executare între executorii judecătorești și conturile bancare debitoare

Executarea unei hotărâri judecătorești este esențială pentru protecția drepturilor creditorilor și un element indispensabil al unei piețe favorabile întreprinderilor. În Moldova, timpul și cheltuielile aferente schimbului de comunicare dintre executorii judecătorești și băncile comerciale cresc semnificativ costurile de executare.


30 Noi 2023