Președintele Asociației Băncilor din Moldova dl Dorel Noroc în discuții cu director al ATTF, Casa de Formare din Luxembourg, dl Ben LYON

22 Septembrie 2023

 

 

În cadrul discuțiilor au fost abordate mai multe subiecte de actualitate în domeniul bancar din Moldova, cu accent pe identificarea necesităților și domeniilor de interes ale sectorului bancar pe care urmează să se bazeze instruirile în anul 2024.

 

„Dezvoltarea permanentă a capacităților angajaților din sectorul bancar național în conformitate cu principiile, practicile și tendințele înregistrate în Uniunea Europeană reprezintă o prioritate pentru Asociația Băncilor din Moldova. Iar parteneriatului dintre ABM și Casa de Formare din Luxemburg se pliază perfect în realizarea acestui obiectiv” a menționat Președintele ABM, Dorel Noroc.


Director al ATTF, Casa de Formare din Luxembourg, dl Ben LYON, a apreciat activitatea și implicarea ABM în realizarea programelor de instruire oferite de Casa de Formare din Luxembourg și a reconfirmat sprijinul organizației pe care o reprezintă în livrarea celor mai bune cunoștințe și abilități către angajații sectorului bancar din Moldova.

 

Parteneriatul cu Casa de Formare din Luxemburg asigură accesul sectorului bancar moldovenesc la 800 de traineri internaționali și peste 1000 module de cursuri.

 

 

 

 

 

Alte articole

Asociația Băncilor din Moldova depune eforturi privind digitalizarea proceselor asociate activitatii bancare

Pe 24 august 2023, ABM a organizat de comun cu băncile o ședinţă de lucru care vizează schimbul electronic de informații dintre bănci și executorii judecătorești.


24 Aug 2023

Instruire în domeniul Guvernanței corporative a instituției financiare

În perioada 25-27 septembrie 2023 Asociația Băncilor din Moldova, în parteneriat cu Casa de Formare din Luxemburg, a organizat seminarul de instruire cu tema „Guvernanța Corporativă a instituției financiare”.


29 Sep 2023