Comunicat de presă al Asociației Băncilor din Moldova

03 Octombrie 2018

La invitația Casei de Formare din Luxemburg, Președintele Asociației Băncilor din Moldova, Dl Nicolae Dorin a participat la Forul Țărilor Partenere cu genericul „Dezvoltarea capacității sectorului financiar cu impact: schimbul de cunoștințe, înțelegerea provocărilor și colaborarea”, care a avut loc în perioada 1-3 octombrie 2018 la Luxemburg.

 

Participanții din 13 țări partenere au făcut schimb de opinii și au împărtășit experiențele și practicile lor, dar și provocările cu care se confruntă în organizarea proceselor de instruire și dezvoltare a abilităților profesionale ale angajaților din sectorul bancar.

 

În baza discuțiilor din cadrul Forului, Casa de Formare din Luxemburg a trasat principalele direcții ale strategiilor și planurilor de acțiuni în domeniul instruirii pentru următorii 3 ani.

 

 

 

Alte articole

Invitație de participare la Licitația privind achiziția automobilului crossover

Asociația Băncilor din Moldova anunță despre lansarea Licitației de selectare a furnizorului de automobil crossover pentru asociație.


01 Feb 2018

Comunicat informativ al Asociației Băncilor din Moldova

Pe parcursul zilei de 23 februarie 2018 Asociația Băncilor din Moldova, în parteneriat cu Institutul Bancar Român, a organizat seminarul de instruire cu tema „Abordari practice in managementul riscului operational”.


26 Feb 2018