Comunicat al Asociației Băncilor din Moldova

01 Noiembrie 2022

Asociația Patronală „Asociația Băncilor din Moldova” comunică despre încheierea mandatului Președintelui Asociației Băncilor din Moldova, Dlui Nicolae DORIN, începînd cu 27 noiembrie 2022. Dl Nicolae DORIN a activat în cadrul sistemului bancar peste 30 de ani, inclusiv în calitate de Președinte al Asociației Băncilor din Moldova în perioada anilor 2015-2022. De la fondarea Asociației și până a deveni Președinte al Asociației Dl Nicolae DORIN a exercitat funcția de Vicepreședinte al Asociației Băncilor din Moldova, contribuind la promovarea reformelor și consolidarea sistemului bancar național.

 

Fiind la conducearea Asociației, grație eforturilor și susținerii din partea membrilor Asociației, dar și datorită unei comunicări eficiente cu partenerii și autoritățile publice, Dl Nicolae DORIN a contribuit activ la implementarea unui șir de proiecte importante, cu impact benefic asupra sistemului bancar.

 

Membrii Asociației Băncilor din Moldova aduc  sincere mulțumiri Dlui Nicolae DORIN pentru eforturile depuse, pentru dedicație, spirit, și pentru faptul că a putut uni membrii Asociației, chiar și atunci când au avut opinii diferite.

 

Conform deciziei Adunării Generale a membrilor Asociației din Moldova, în calitate de Președinte al ABM a fost aprobat Dl Dorel NOROC, care va întra în exercițiul funcției din 27 noiembrie 2022.

 

 

 

 

 

Alte articole

Comunicat de presă al Asociației Băncilor din Moldova

Băncile din Moldova susțin sectorul agricol afectat de secetă


20 Aug 2020

Comunicat al Asociației Băncilor din Moldova

Asociația Băncilor din Moldova, în parteneriat cu Casa de Formare din Luxemburg și cu suportul Ministerului Finanțelor din Luxembourg, a organizat , în data de 23 februarie 2023, seminarul online cu tema „ Digital Future of Retail Banking”.


23 Feb 2023